Corona: Wat ga jij als eerste doen na deze crisis?

Na_corona

Je zit al weken thuis te werken, 24/7 op de lip van je partner en je enige “uitje” is de supermarkt. Het einde van de coronacrisis is helaas nog niet is zicht en corona is nog niet voorbij, maar dit betekent natuurlijk niet dat je niet mag dromen over alles wat je weer kunt doen na de crisis.

Knuffelen
Wat iedereen het meeste mist in deze tijd is een arm om je heen. Waar een knuffel eerst heel gewoon was, is het nu bijna een vorm van luxe. In deze tijden besef je opeens hoe belangrijk een knuffel van je ouders, kinderen of tante is.

Feesten
Voorheen altijd op vrijdag en zaterdag op de dansvloer te vinden? Dat voelt nu als eeuwen geleden. Corona voorbij? Party hard! Lekker losgaan op je favoriete plaatje met je beste vrienden om je heen. Hoe fijn is dat!

Kapper
De kappers zijn voorlopig nog gesloten en er zijn al veel grappen gemaakt over Premier Rutte met lang haar. Als je vriend of vriendin geen knipwonder is, dan zal je vast met coupe zwerver door deze periode gaan. Zodra het einde in zicht is plan je direct een fikse knipbeurt in!

Gemakkelijk een afspraak bij je favoriete kapper plannen? Check Treatwell!

Uiteten
Het lekkerst smaakt eten toch als je niet hoeft te koken, geen afwas hoeft te doen en het ook nog voor je geserveerd worden. Uiteten gaan is een stukje ontspanning dat er nu helaas bij in schiet. Gelukkig is online eten bestellen nog wel een optie als je echt geen zin hebt om te koken.

Op vakantie
We gaan na de coronacrisis massaal op vakantie. Velen reizen zijn de afgelopen weken geannuleerd, terwijl we daar zo naar uitkeken… We zijn ons huis inmiddels wel zat en zien nu extra uit naar een dagje bakken op het strand in Spanje. Zodra de situatie weer veilig is pakken we met z’n allen onze koffers in om te vertrekken naar een tropisch eiland.

Helaas moeten we nog even geduld hebben, maar na regen komt zeker zonneschijn. Voor nu: hou vol en stay safe!

Meer weten over hoe je zo productief mogelijk thuis kunt werken tijdens de coronacrisis? Lees ook: Thuiswerken: 5 tips om productief thuis te werken tijdens de coronacrisis

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Andere blogs

Ontdek meer

Gerelateerde berichten