Portfolio

Starlyt

Starlyt logo

Starlyt verbindt merken en mensen op een manier die voorheen niet mogelijk was. Zij zetten influencers in de schijnwerpers en laten merenk stralen als adverteerder. Het Starlyt-platform, gebaseerd op AI en blockchain-technologie, is in staat om het hele proces van eerste selectie tot betaling op een 100% transparante en effectieve manier te integreren. Zij lossen uw hoofdpijn op via ons gebruiksvriendelijke platform en kunnen u succes opleveren met betere campagneresultaten.

Bij de opstart van Starlyt heb ik een grote rol vervuld. Zo heb ik een bijdrage geleverd aan de opzet van een marketingplan, de uitvoering hiervan en een stuk accountmanagement.


De Groene Vrouw

logo-de-groene-vrouw-2

De Groene Vrouw is opgezet door Nienke Gottenbos, een gezondheidsgoeroe zonder geitenwollen sokken, “De Groene Vrouw” bestaat uit een blog, praktijk, shop en een online academy waar je vanalles te weten kunt komen over gezondheid. Nienke Gottenbos is daarnaast bij velen ook bekend als de schrijfster van het boek de Poepdokter.

Ik heb Nienke onder ander ondersteund op gebied van social media management, vormgeving en content onderhoud.


Cute Cotton

logo-cutecotton-2

Cute Cotton is een webwinkel gespecialiseerd in duurzame producten rondom menstruatie en borstvoeding onder leiding van Judith Houtenbos en Nienke Gottenbos. Cute Cotton is een informerende onderneming waar ook direct duurzame oplossingen worden aangeboden for onder andere je menstruatie. Zij geloven dat je menstruatie een stuk groener kan. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor jezelf. En daar ben ik het mee eens!

Naast Cute Cotton heb ik na een paar maanden ook ondersteuning op gebied van Social media geboden aan menstruatiecup.nl, dit is ook een dochterbedrijf van De Groene Vrouw.

Ik heb Nienke en Judith onder ander ondersteund op gebied van social media management, vormgeving en content onderhoud.